Prodat Více než 5 pokojů, St Ann, Westmoreland, Jamajka, Discovery bay jamaica

Prodat - Cod. 38959

  • Typologie: Více než 5 pokojů
  • Oblast: 10000 m²
  • Pocet pokoju: 8
  • Podlazí: 3

Báječná nemovitost s osmi ložnicemi s nádherným výhledem a bazénem v blízkosti pláže Puerto Seco.

Uber luxusní dům ve stylu domu s výhledem na oceán v luxusní komunitě Discovery Bay. Domy v této oblasti mají podobnou velikost a povrchovou úpravu. Dům se skládá z následujících: 8 ložnic - šest nahoře, dva v přízemí a samostatný apartmán se 2 ložnicemi. 8 Vana - dvě práškové pokoje, bazén a bazénová paluba - ideální pro zábavu. Parkování pro čtyři auta, také tři garáže. Žulové pracovní desky v A / C v některých ložnicích, dřevěné podlahy a keramická dlažba. Podkroví / Loft Room, Domácí kancelář / řemeslná místnost, Studium Gym, Chef Style Kuchyně s komorou spíž, Jídelna, Formální Jídelna. Apartmá Master s vířivou vanou, 3 další mini apartmány Všechny pokoje mají vlastní terasy s výhledem na oceán.

Dům je pohled, který je vidět. Krásné uvnitř i vně. V blízkosti atrakcí podél severního pobřeží. Kingston je hodinu a deset minut, stejně jako letiště Donald Sangster v Montego Bay. Chcete-li si zobrazit zobrazení, zavolejte.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB